Webapplicatie

Omnipos

Omnipos

Vraag van de klant

Kan je onze webshop linken aan onze kassa? Dat was de vraag die ik meerdere keren te horen kreeg op heel korte tijd ergens tweede helft 2015.

Onze oplossing

Technisch gezien is veel mogelijk, maar tegen welke prijs en inspanning? Veel kassasystemen zijn stand-alone toepassingen en waren niet voorzien op het internet. Er waren geen specifieke velden die bij een webshop vereist zijn. Je werkte als winkel continue in 2 systemen met alle gevolgen vandien: stocks moesten constant bijgewerkt worden, het invoeren van artikels was dubbel werk enz.

Ik koos er toen voor om zelf een online platform te ontwikkelen. Er kwam een backoffice voor het beheer van producten, voorraad, klanten enz. Daarnaast had je een online kassa om verkopen te registreren en is er een website of webshop om sowieso je producten online te tonen en eventueel ook online te verkopen.

Ik focus me met Omnipos vooral op lokale handelaars. Hen wil ik helpen om online ook voldoende aanwezig te zijn met hun winkel. Hun website/webshop is het online uithangbord van hun winkel en moet de lokale klant overtuigen om hun winkel te bezoeken.

www.omnipos.be

Uw project eens bespreken of graag een vrijblijvende offerte?